GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - Uluköy Yatılı Bölge Ortaokulu

May

26/05/2016 tarihinde gerçekleştirilen 4006 Tübitak Bilim Fuarı sergimize katılan herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 28.05.2015 tarihinde şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Dinletide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize, dinletimizde bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederiz...

Fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda ve ilçemizde coşkuyla kutlandı. İlçemizdeki 23 Nisan etkinliklerinde okul bando takımımız tören geçişine eşlik etmiş, halkoyunları ekibimiz oynadığı horon ile halkı coşturmuş, koromuz seslendirdiği türkülerle misafirlere müzik şöleni yaşatmış ve halat çekme yarışmasında okulumuz öğrencileri 1. olmuştur. Çocuklarımızın bayramını kutlar, başarılar dileriz.

Nis

Kutlu Doğum haftası münasebetiyle ilçe müftülüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün katkılarıyla düzenlenen okullararası kutlu doğum bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri 1. olmuştur. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Çocuklarımızın öğrendiklerini test edebilmesi, öğretmenlerimize eksikliklerle ilgili geri bildirim sağlaması ve çocuklarımızı öğrenmeye teşvik etmesi amacıyla düzenlemeye başladığımız bilgi yarışmalarımızın 2. ayını bitirdik. 2. ay sonunda oluşan puan tablosunu ve diğer yarışmalara ait fikstürü incelemek için tıklayınız.

Mrt

Okulumuzda geçen ay ilkini gerçekleştirdiğimiz bilgi yarışmalarımız kaldığı yerden devam ediyor.Bu ay da 5. 6. 7. ve 8. sınıflarımıza  yönelik yaptığımız bilgi yarışmalarımızın görüntüleri için tıklayınız.

Mrt

Kürtün İlçe Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen ağız ve diş sağlığı taraması okulumuzda 1. 2. 3. ve 4. snııf öğrencilerimize uygulanmıştır. Taramayı gerçekleştiren doktorlarımıza teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Mrt

18 Mart günü Çanakkale Şehitlerimizin yedikeleri üzüm hoşafı ve kuru ekmek menüsü Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürümüz, Okul Müdürümüz, Öğretmenlerimiz ve en önemlisi öğrencilerimiz tarafından öğle yemeği olarak tüketilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı, okulumuz çok amaçlı salonunda ilçemiz kaymakamı ENVER ÖZDERİN ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla kutlanmıştır.

Şbt

Velilerimizle fikir alışverişinde bulunmak, çocuklarımızın ve okulumuzun durumunu değerlendirmek amacıyla 25/02/2015 tarihinde veli toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda her ay düzenli olarak yapılması planlanan, bütün sınıflarımızın katılacağı sınıflararası bilgi yarışmalarımız bugün itibariyle başlamıştır.

Öğrencilerimizin bilgilerini test etmeleri, öğretmenlerimize öğrenci durumlarıyla ilgili dönüt vermesi amacıyla yapılan bu yarışmalar her ay düzenli olarak devam edecektir.

Fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

Ara

İlimizde düzenlenen futsal turnuvasında final maçı oynanmıştır.. Torul YBO ile okulumuz arasında gerçekleşen karşılaşmada, okulumuz mağlup olarak turnuvada 2. olmuştur. Turnuva 2.´si olan öğrencilerimize ve başta Mehmet BEĞENDİ hocamız olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Final maçı ve kupa törenine ait fotoğraflar için tıklayınız.

Ara

8. sınıf öğrencilerimize yönelik, TEOG sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek,  onları tekrar güdülemek ve moral-movitasyonlarını artırmak amacıyla Gümüşhane çapında gezi düzenlenmiştir. Geziye katılan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Gezi fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız.

Ara

İlimizde düzenlenen futsal turnuvasında, 25/12/2014 tarihinde 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ile Uluköy Yatılı Bölge Ortaokulu arasında yarı final maçı oynanmıştır. Okulumuz futsal takımı bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak finale çıkmaya hak kazanmıştır. Bizi gururlandıran başarılarından dolayı futsal takımımıza ve hocamıza teşekkür ediyoruz.

Maça ait fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

Ara

12 - 18 Aralık tarihleri arasında Türkiye´deki tüm okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası, okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.

Sınıflarımızdaki etkinliklerden kareler için tıklayınız.