İYİLİK YAPMAK GENETİĞİMİZDE VAR

İyi insanlar merhametli olur, iyilik daima iyilikle karşılık bulur.

05.01.2024 95

En güzel insan hasletleri arasında yer alan yardımlaşma ve dayanışma, toplum olarak bizim de kültürel kodlarımızın ilk sıralarında yer alıyor. Aile içinde, büyük ailede, komşular arasında irili ufaklı yardımlaşmalar hayatımızın olağan bir parçası. Her türlü felakette, gönüllü olarak ve büyük bir hızla organize olup, sıkıntı yaşayan insanlara ulaşabilmemizin kökeninde de bu var zaten.

Bu amaçla eskilere gidip, yardımlaşma ve dayanışmanın tarihimizdeki en güzel ve naif örneklerinden biri olan, “sadaka taşı” uygulamasını okulumuzda hayata geçirmiş bulunmaktayız. Ayrıca yine öğrencilerimiz arasındaki yardımlaşma bağlarını güçlendirecek olan ''askıda kırtasiye'' etkinliğini de okulumuzda uyguluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.

05-01-202405-01-202405-01-202405-01-2024